Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 FC LIVERPOOL -1892

ID: 1310
Словачка II.4 (Позиција 22)
817 634 381
Кандидатура за национален тим
Категорија по години: Сениор
Држава: Алжир Алжир
Повластени гласови: 0
Рекламирај кандидат
Презентација за кандидатура

Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот дава знаменце на сите противници
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 238
Одбрана 261
Среден ред 299
Напад 94
Вкупно 223

2646

325.75

28/25

7

Pеклами


FC LIVERPOOL -1892
Тимски ИД 1310
Име на менаџерот peterkovar
Држава Словачка Словачка
Регион Trnavský
Воспоставен 2011-10-19 (Сезона 5)
Лига Словачка II.4 (Позиција 22)
Името на стадион ANFIELD ROAD (80000)
Вебстрана на тимот ---


Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
09.02.2018 06:53:41 - Bilancia po 25.sezóne
23.12.2017 22:11:58 - Bilancia po 24.sezóne
12.07.2017 11:39:00 - Bilancia po 23.sezóne
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar