Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Canianca Juniors

ID: 72517
Словачка III.12 (Позиција 2)
894 812 002
Лого на тимот
Клубско знаменце
Овој тим нема знаменце!
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 225
Одбрана 280
Среден ред 244
Напад 123
Вкупно 218

2852

407.03

15/0

1

Pеклами


Canianca Juniors
Тимски ИД 72517
Име на менаџерот Boca Juniors 75
Држава Словачка Словачка
Регион Trenčiansky
Воспоставен 2013-02-13 (Сезона 9)
Лига Словачка III.12 (Позиција 2)
Името на стадион Estadio de Juniors (20300)
Вебстрана на тимот ---


Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar