Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Ohniví Draci

ID: 5056
Словачка III.8 (Позиција 6)
894 812 002
Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот не дава знаменце на противниците без свое знаменце
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 197
Одбрана 220
Среден ред 224
Напад 117
Вкупно 190

2993

374.82

42/17

3

Pеклами


Ohniví Draci
Тимски ИД 5056
Име на менаџерот Сопственик на ПРО пакет Словачка tufe
Држава Словачка Словачка
Регион Banskobystrický
Воспоставен 2010-06-01 (Сезона 1)
Лига Словачка III.8 (Позиција 6)
Името на стадион Dračí Pelech (68000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
15.03.2016 19:08:58 - Ole Ole Ole Oleeee
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar