Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 AJAX AMSTERDAM

ID: 3857
Словачка II.2 (Позиција 11)
817 634 381
Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот дава знаменце на сите противници
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 274
Одбрана 322
Среден ред 344
Напад 140
Вкупно 270

3249

389.88

29/14

2

Pеклами


AJAX AMSTERDAM
Тимски ИД 3857
Име на менаџерот Сопственик на ПРО пакет Словачка wwwww
Држава Словачка Словачка
Регион Trenčiansky
Воспоставен 2010-06-01 (Сезона 1)
Лига Словачка II.2 (Позиција 11)
Името на стадион /LUKA/ (49600)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar