Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Лигашки позиции: II.1 (Естонија) - Сезона 32

824 303 096
 
ППМ Продавница
Следен натпревар
TJ DRUZSTEVNÍK LADIČKOVCE
Лигашки натпревар
27.02.2020 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Сезона: Држава: Лига:


Има барем едно празно место во ова лига. Притисни на Повикај пријател во лигата иконата до името на слободниот тим и покани пријател во лигата.
Поз Тим MP W D L Pts GF:GA GD
1 Естонија FC BERLIIN  34  34  0  0  102  256:5 +251
2 Естонија FC Real Madrid Abja  34  28  1  5  85  216:19 +197
3 Естонија SILVERSTAR  34  27  2  5  83  172:24 +148
4 Естонија RTG Teed  34  27  1  6  82  182:22 +160
5 Естонија FC Husky Minnie FC  34  25  2  7  77  188:24 +164
6  34  24  1  9  73  198:57 +141
7 Естонија Igiliikur  34  23  2  9  71  194:39 +155
8 Естонија Organized Chaos FC  34  22  2  10  68  173:41 +132
9 Естонија FC hanzbumer† Повикај пријател во лигата  34  19  3  12  60  164:53 +111
10 Естонија FC Talantid† Повикај пријател во лигата  34  18  4  12  58  123:61 +62
11 Естонија rakvere tarvas  34  19  0  15  57  99:104 -5
12 Естонија FC LIVERPOL  34  12  1  21  37  51:128 -77
13 Естонија Team noname 140932 Повикај пријател во лигата  34  8  6  20  30  32:151 -119
14 Естонија Team noname 140662 Повикај пријател во лигата  34  8  6  20  30  16:173 -157
15 Естонија Team noname 139818 Повикај пријател во лигата  34  7  7  20  28  30:175 -145
16 Естонија Team noname 139728 Повикај пријател во лигата  34  7  5  22  26  17:159 -142
17 Естонија Team noname 139538 Повикај пријател во лигата  34  6  5  23  23  25:153 -128
18 Естонија Team noname 139801 Повикај пријател во лигата  34  6  4  24  22  25:152 -127
19 Естонија Team noname 139932 Повикај пријател во лигата  34  6  4  24  22  16:154 -138
20 Естонија Team noname 140419 Повикај пријател во лигата  34  5  5  24  20  16:163 -147
21 Естонија Team noname 140681 Повикај пријател во лигата  34  3  8  23  17  16:169 -153
22 Естонија Team noname 141042 Повикај пријател во лигата  34  2  7  25  13  10:193 -183

LOG: soccer_calendar