Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Избори - Словачка

1 150 847 195
Добиј бесплатни кредити!
Следен натпревар
FC Slavan Bratislava
Лигашки натпревар
28.04.2024 18:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Сезона: - Држава: - Рунда:

Тука можете да пријавите кандидатура за Генерален менаџер на било кој Национален тим.Исто така можете да гласате за Генерален менаџер на Националниот тим во вашата земја.За да бидете кандидат мора да имате менаџерско искуство најмалку 51.Има две рунди на изборите. 10 менаџери со најголем број на повластени гласови одат во вториот круг од изборите.

Кандидатите за позицијата на генерален менаџер на националниот тим

Сопственик на ПРО пакет Словачка misoo8 - Словачка SK Academy - Словачка III.4
Привилегирани гласови: 19
Znovu Vás všetkých Zdravím...

Po celkom úspešných bronzových MS sa chcem opäť uchádzať o Vaše hlasy a viesť už rozbehnutú reprezentáciu k ďalším úspechom prinajlepšom podobným tým z MS. Bilancia je skvelá podarilo sa nám prejť kvalifikáciou bez jedinej prehry takže verím ,že to tak pôjde čo najďalej na ME:-)

Všetkým Vám Ďakujem za podporu, ktorá stále rastie, núti ma zlepšovať sa a viesť reprezentáciu zodpovedne a pripravene! Aj keď je sa z čoho stále ponaučiť.Prajem hlavne veľa zdravia a držte palce na ME!:-)



LOG: soccer_calendar