Vrijeme:

Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1227 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  Izjava za štampu

863 226 688
Država: Liga:

za ovu izjave štampe je odgovor na izjavu štampe kluba Bugarska Sheffield Wed: В края на сезон 10

Bugarska Sheffield Wed - В края на сезон 10 част 2

6.THE SCORPIONS 1981 е силен отбор с опитни играчи,според мен можеше и малко по напред да се класира,но не знам защо не игра на 100% тоя сезон.следващият сезон смятам че ще се класира в същата част на таблицата като сега- 4-7 място.
7.FC Russe City.също опитен отбор ,но според мен вече преминал апогея си,въпреки това е достатъчно силен да няма проблеми за оставане в групата.очаквано класиране 8-11 място
8. champioon,за мен приятна изненада тоя сезон.
през цялото време в горната половина на таблицата.интересна концепция с играчи преминали най добрите си дни но с огромен опит.
заслужава поздравление за тази си тактика,но може би трябва да е умерен с гръмките си изказвания...през новият сезон смятам че ще му е по трудно да си запази мястото в групата.очаквам класиране между 14-17 място.
9.violentina ,моя милост...без коментар
10.LEVSKI 1914 стабилно представяне през тази сезон,нямаше проблеми с запазването на мястото си в групата.но мисля че следващият сезон ще му е по напрегнат.очаквано класиране 13-16 място.


Jedinstveni pregledi: 51
Rejting izjave štampe: Loše - Normalno - OdličnoLOG: soccer_calendar