Време:

Комуникација
Public account
  ПРО Зона
1330 кредита
Купи кредите
Тренутно си на јавном налогу. Ако желиш да играш игру или се придружиш дискусији, мораш се пријавити. Ако си нови корисник, мораш се прво регистровати.

  Саопштења за јавност

2 681 013 987
Држава: Лига:

Чешка Република RL Tigers Praha† - Tisková konference 9.1.2011

Dobrý den všem přátelům fotbalu. Vítáme přítomné novináře a manažery

Po odehrání barážových zápasů definitivně skončila sezóna. O postřehy a dojmy z naší ligy se dnes podělí manažeři maldini3333 z týmu dasda, mmosi, manažer FC Dynamo Mošíkov, Debustak z týmu FC Debu Pilsen a samozřejmě Frankie85, manažer RL Tigers Praha.

Vítáme přítomné manažery a novináře, pojďme na otázky.



maldini:
Po téměř bezchybném konci základní části ligy a po vyrovnaném prvním barážovém zápase venku jsi měl svého soupeře na domácí půdě zašlapat do země. Místo toho přišel výprask 1:5. Co se stalo?

Tak hlavní chybou byla špatně nastavená strategie na zápas a absence 2 klíčových záložníků! Pak určitě rozhodli 3 penalty což raději nekomentuju...Jinak gratuluji k udržení soupeři!



maldini:
Už stihlo zklamání alespoň trochu odeznít a začínáš myslet na novou sezónu, nebo máš chuť se vším "seknout" a rezignovat na post manažera?

Už je to za námi a teď už myslíme na novou sezónu co zlepšit tak abysme dosáhli ještě lepšího umístění.



Debustak:
Nakonec jsi v posledním zápase uhájil čtvrté místo. Bylo vidět, že jsi do tohoto utkání dal vše. Je to pro tebe úspěch, nebo jsi myslel spíš na vyšší příčky.

Chtěl jsem postoupit o patro vyše, ale par zapasu nevyšlo, takže nic. Pak už mi šlo pouze o co nejlepši umistěni kvuli odměně. Ale beru to zamozřejmě sportovně.



mmosi:
Pět kol před koncem to vypadalo na velice vyrovnanou tabulku, nakonec jsi na třetí pozici ztrácel celých sedm bodů na baráž a deset na titul. Co se v posledních pěti zápasech stalo, že to tým nezvládl?

Nejde o to že to tým nezvládl. Udělal jsem chyby v klíčových zápasech o titul. Musím lépe plánovat důležitost.



mmosi:
Třetí místo v lize je velice pěkné, nicméně, nemrzí tě ještě teď, že jsi nedosáhl a baráž?

Třetí místo je určitě pěkné. Musím svůj tým pochválit, protože v lize jsou i silnější soupeři a nakonec jsme je přeskočili.



Frankie85:
Nakonec jsi v posledním zápase udržel páté místo, popřípadě nevybojoval čtvrté, z kterého pohledu to bereš ty? A je představenstvo celkově spokojeno?

Rozhodně to beru tak, že jsme páté místo udrželi. Závěr sezóny byl velice náročný a 4 kola před koncem jsem tušil, že to tým nezvládne. Bohužel jsem kluky nezvládl v průběhu sezóny připravit na tak velký tlak a i únava byla ke konci sezóny velmi znatelná. Rozhodně jsme ale spokojení, před sezónou byl cíl udržet se.



Debustak:
Budeš posilovat tým na přestupovém trhu, nebo zcela důvěřuješ své sportovní akademii a následnému tréninku?

Zatim neposiluju formou trhu, mam mimo utočniku dobry team. Ale na hrotu to skřipe, všechny finance zatim tečou do zazemi a na vystavbu stadionu.



mmosi:
V lize zůstává tým dasda, který nezvládl druhý zápas baráže, jsi rád, nebo bys tenhle silný tým viděl raději jinde?

maldini bude určitě smutný z neúspěchu. Když tým Dasda zůstal vlize, tak bude více vyrovnaná a bude se hrát kvalitnější fotbal co přitáhne více fanoušků. Takže se těším na zápasy s ním.



Frankie85:
Co ty říkáš na selhání dasdy v druhém zápase baráže?

Baráž je šíleně ošidná věc, stačí málo a postup se může přiklonit na kteroukoli stranu. Rozhodně jsem ale nečekal takový "kotel" co doma dasda dostala. To ale asi nikdo. I to se ve fotbale stává a já se rád s maldiniho týmem budu potkávat v lize.



Debustak:
Co se týče síly týmu, vstupuješ do nové sezóny s nejkvalitnějším kádrem. Myslíš, že tato skutečnost ti bude nahrávat k zisku titulu? Jaké si dáváš do nové sezóny cíle?

Chtěl bych samozřejmě postoupit ale nevim nevim ,je to stale dost vyrovnane,n ejsou velke rozdily jako v hokeji. Uvidime jak to pujde, ale udělam vše pro postup.



mmosi, Frankie, maldini:
A vaše cíle do další sezóny?

maldini:
Jednoznačný cíl je pro nás postup ale bude to hodně složité určitě těžší jako tuto sezonu minimálně vyrovnat umístění z druhé sezonya také je prioritou výstavba zázemí a zvýšení kapacity stadionu a tím také přivést více fandů na stadion!

mmosi:
Budeme na sobě pracovat, aby příští rok byl ještě lepší. Jiné cíle než postup si Mošíkov nepřipouští

Frankie85:
Jednoznačně stabilizace kádru, máme vypočítáno, že utratíme 70-90 milionů za zázemí a stadion, což je dost peněz a musíme doufat v dobrého sponzora. Také potřebujeme dotrénovat několik mladíků, kteří budou na konci sezóny velice perspektivní pro tým, popřípadě trh. Každopádně postup neplánujeme.



Pro všechny manažery:
Koho tipujete na boje o čelní příčky?

mmosi:
Uvidíme kdo postoupí zespodu. Zaleží jak dopadne rozlosování ligy a kdo chytne začátek to bude hodně důležité. Jinak počítám ze stejnými soupeři FC Debu Pilsen, Dasda.

maldini:
V tuto chvíli nedovedu odhadnout kdo by mohl ale podle mě to budou určitě týmy které bojovali v letošní sezoně v popředí a může překvapit i 1 tým z těch postupujících, ale to nám ukáží až první kola soutěže!

Frankie85:
Rozhodně bude v popředí maldini s týmem dasda, s Dynamem a Debu Pilsen se také musí počítat ale podle mého bude černým koněm soutěže TJ Sokol Újezdec. Kdybychom se do bojů zapojili i my, nezlobil bych se, ale prioritou to není.

Debustak:
Nevim kdo k nam spadne a naopak postoupi. Zatim faforite: RL Tigers Praha, snad ja, Dynamo, asi Sokol, nevim bude to asi opět velmi vyrovnane, ale tak to asi ma byt, jinak by to byla nuda.


Појединачни прегледи: 28
Саопштење за јавност рејтинг: Лош - Нормалан - Одличан



LOG: soccer_calendar