Czas:

Komunikacja
Public account
  Strefa PRO
1330 kredytów
Kupno kredytów
Jesteś na koncie publicznym. Jeśli chcesz grać lub uczestniczyć w dyskusji, musisz się zalogować. Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, musisz się najpierw zarejestrować.

  Ogłoszenia prasowe

2 689 254 683
Kraj: Liga:

Czechy RL Tigers Praha† - Tisková konference 9.1.2011

Dobrý den všem přátelům fotbalu. Vítáme přítomné novináře a manažery

Po odehrání barážových zápasů definitivně skončila sezóna. O postřehy a dojmy z naší ligy se dnes podělí manažeři maldini3333 z týmu dasda, mmosi, manažer FC Dynamo Mošíkov, Debustak z týmu FC Debu Pilsen a samozřejmě Frankie85, manažer RL Tigers Praha.

Vítáme přítomné manažery a novináře, pojďme na otázky.



maldini:
Po téměř bezchybném konci základní části ligy a po vyrovnaném prvním barážovém zápase venku jsi měl svého soupeře na domácí půdě zašlapat do země. Místo toho přišel výprask 1:5. Co se stalo?

Tak hlavní chybou byla špatně nastavená strategie na zápas a absence 2 klíčových záložníků! Pak určitě rozhodli 3 penalty což raději nekomentuju...Jinak gratuluji k udržení soupeři!



maldini:
Už stihlo zklamání alespoň trochu odeznít a začínáš myslet na novou sezónu, nebo máš chuť se vším "seknout" a rezignovat na post manažera?

Už je to za námi a teď už myslíme na novou sezónu co zlepšit tak abysme dosáhli ještě lepšího umístění.



Debustak:
Nakonec jsi v posledním zápase uhájil čtvrté místo. Bylo vidět, že jsi do tohoto utkání dal vše. Je to pro tebe úspěch, nebo jsi myslel spíš na vyšší příčky.

Chtěl jsem postoupit o patro vyše, ale par zapasu nevyšlo, takže nic. Pak už mi šlo pouze o co nejlepši umistěni kvuli odměně. Ale beru to zamozřejmě sportovně.



mmosi:
Pět kol před koncem to vypadalo na velice vyrovnanou tabulku, nakonec jsi na třetí pozici ztrácel celých sedm bodů na baráž a deset na titul. Co se v posledních pěti zápasech stalo, že to tým nezvládl?

Nejde o to že to tým nezvládl. Udělal jsem chyby v klíčových zápasech o titul. Musím lépe plánovat důležitost.



mmosi:
Třetí místo v lize je velice pěkné, nicméně, nemrzí tě ještě teď, že jsi nedosáhl a baráž?

Třetí místo je určitě pěkné. Musím svůj tým pochválit, protože v lize jsou i silnější soupeři a nakonec jsme je přeskočili.



Frankie85:
Nakonec jsi v posledním zápase udržel páté místo, popřípadě nevybojoval čtvrté, z kterého pohledu to bereš ty? A je představenstvo celkově spokojeno?

Rozhodně to beru tak, že jsme páté místo udrželi. Závěr sezóny byl velice náročný a 4 kola před koncem jsem tušil, že to tým nezvládne. Bohužel jsem kluky nezvládl v průběhu sezóny připravit na tak velký tlak a i únava byla ke konci sezóny velmi znatelná. Rozhodně jsme ale spokojení, před sezónou byl cíl udržet se.



Debustak:
Budeš posilovat tým na přestupovém trhu, nebo zcela důvěřuješ své sportovní akademii a následnému tréninku?

Zatim neposiluju formou trhu, mam mimo utočniku dobry team. Ale na hrotu to skřipe, všechny finance zatim tečou do zazemi a na vystavbu stadionu.



mmosi:
V lize zůstává tým dasda, který nezvládl druhý zápas baráže, jsi rád, nebo bys tenhle silný tým viděl raději jinde?

maldini bude určitě smutný z neúspěchu. Když tým Dasda zůstal vlize, tak bude více vyrovnaná a bude se hrát kvalitnější fotbal co přitáhne více fanoušků. Takže se těším na zápasy s ním.



Frankie85:
Co ty říkáš na selhání dasdy v druhém zápase baráže?

Baráž je šíleně ošidná věc, stačí málo a postup se může přiklonit na kteroukoli stranu. Rozhodně jsem ale nečekal takový "kotel" co doma dasda dostala. To ale asi nikdo. I to se ve fotbale stává a já se rád s maldiniho týmem budu potkávat v lize.



Debustak:
Co se týče síly týmu, vstupuješ do nové sezóny s nejkvalitnějším kádrem. Myslíš, že tato skutečnost ti bude nahrávat k zisku titulu? Jaké si dáváš do nové sezóny cíle?

Chtěl bych samozřejmě postoupit ale nevim nevim ,je to stale dost vyrovnane,n ejsou velke rozdily jako v hokeji. Uvidime jak to pujde, ale udělam vše pro postup.



mmosi, Frankie, maldini:
A vaše cíle do další sezóny?

maldini:
Jednoznačný cíl je pro nás postup ale bude to hodně složité určitě těžší jako tuto sezonu minimálně vyrovnat umístění z druhé sezonya také je prioritou výstavba zázemí a zvýšení kapacity stadionu a tím také přivést více fandů na stadion!

mmosi:
Budeme na sobě pracovat, aby příští rok byl ještě lepší. Jiné cíle než postup si Mošíkov nepřipouští

Frankie85:
Jednoznačně stabilizace kádru, máme vypočítáno, že utratíme 70-90 milionů za zázemí a stadion, což je dost peněz a musíme doufat v dobrého sponzora. Také potřebujeme dotrénovat několik mladíků, kteří budou na konci sezóny velice perspektivní pro tým, popřípadě trh. Každopádně postup neplánujeme.



Pro všechny manažery:
Koho tipujete na boje o čelní příčky?

mmosi:
Uvidíme kdo postoupí zespodu. Zaleží jak dopadne rozlosování ligy a kdo chytne začátek to bude hodně důležité. Jinak počítám ze stejnými soupeři FC Debu Pilsen, Dasda.

maldini:
V tuto chvíli nedovedu odhadnout kdo by mohl ale podle mě to budou určitě týmy které bojovali v letošní sezoně v popředí a může překvapit i 1 tým z těch postupujících, ale to nám ukáží až první kola soutěže!

Frankie85:
Rozhodně bude v popředí maldini s týmem dasda, s Dynamem a Debu Pilsen se také musí počítat ale podle mého bude černým koněm soutěže TJ Sokol Újezdec. Kdybychom se do bojů zapojili i my, nezlobil bych se, ale prioritou to není.

Debustak:
Nevim kdo k nam spadne a naopak postoupi. Zatim faforite: RL Tigers Praha, snad ja, Dynamo, asi Sokol, nevim bude to asi opět velmi vyrovnane, ale tak to asi ma byt, jinak by to byla nuda.


Wyświetleń: 28
Ocena ogłoszenia prasowego: Kiepski - Normalny - Doskonały



LOG: soccer_calendar