Czas:

Komunikacja
Public account
  Strefa PRO
1330 kredytów
Kupno kredytów
Jesteś na koncie publicznym. Jeśli chcesz grać lub uczestniczyć w dyskusji, musisz się zalogować. Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, musisz się najpierw zarejestrować.

  Ogłoszenia prasowe

1 178 138 144
Kraj: Liga:

Ten komunikat prasowy został opublikowany w odpowiedzi na komunikat prasowy drużyny Czechy RL Tigers Praha†: IV.43 -> 39.-40. kolo

Czechy RL Tigers Praha† - Tisková konference 29.12.2010

Dobrý den všem na stadionu Tigers Gate. Vítáme novináře i diváky, účastnící se první oficiální tiskové konference klubu a zároveň i manažery okupující přední příčky ligy IV.43
Pojďme si přítomné pány představit.


maldini3333 z týmu dasda. Představenstvo klubu maldiniho jmenovalo v první den rozehrání soutěže. První sezónu tým ubojoval záchranu, nyní míří k baráži o ligu třetí, navíc má ještě velice reálné šance na titul.


mmosi, manažer FC Dynamo Mošíkov. Stejně, jako maldini, jmenován 1.6.2010. V první sezóně se tým nacházel v klidném středu tabulky a pracoval spíše na budoucnosti. Nyní se Dynamo nalézá na třetí příčce ligové tabulky a dvě kola před koncem bojuje o účast v baráži. Na titul už vzhledem k vyšší ztrátě pomýšlet nemůže.


Frankie85 nastoupil ke svému družstvu o měsíc později a o ligu níže, než oba jeho kolegové, zato si zašil slávu druhého místa, zvládnuté baráže a postupu do vyšší ligy. V současnosti se po horších výsledcích posledních kol nachází na pátém místě ligové tabulky, bez možnosti alespoň barážového umístění.

Nyní přejděme k otázkám, prosím.



1. maldini -
Ahoj, tým jsi přihlásil už od začátku fotbalu na PPM, ale hned první sezónu jsi se tak tak zachraňoval, od baráže tě dělil jediný bodík. Co jsi v týmu změnil, že najednou bojuješ o titul?

První sezóna pro nás byla velmi těžká, protože jsme začínali od nuly tak jako ostatní kluby a my měli v mnoha zápasech smůlu, a tak z toho bylo pouze takové špatné umístění. Letošní sezóna je prozatím v opačném duchu a to díky hlavně dobré strategii kdy sme zapracovali na mládeži a mnoho mladých hráčů se stalo klíčovými pilíři týmu.



2. mmosi
Minulá sezona, jakožto první fotbalová na PPM, dopadla vcelku dobře, klidný střed tabulky. Letos to bude téměř určitě lepší. Budeš rád za jakékoli lepší umístění, než v minulé sezóně, nebo budeš zklamaný, jestli se neprobojuješ do baráže.

Fotbal je pro mě doplňkový sport. Pořád hledám správnou taktiku a okamžik kdy zahrát na normálni nebo dokonce vysokou důležitost. Ano, pokud letos nepostoupím budu zklamaný. Liga se totiž vyvíjí nadmíru dobře :-)



3. Frankie85
Po horším začátku soutěže jsi vydal prohlášení, kde jsi naznačil, že před sezónou nebyly vysoké ambice. Šest kol před koncem byl tým druhý s minimální ztrátou na titul. Co se stalo?
Co se pokazilo?

Nedovedu si vysvětlit selhání týmu. Jestli docházejí síly, netuším. Samozřejmě, pokud zakončíme ligu do pátého místa, bude to velký úspěch, ale zároveň i zklamání, protože už jsme byli tak blízko. Nejvíce zamrzí, že nás o postup připravili porážky od týmů z druhého konce tabulky a musím si přiznat, i mé taktické chyby v průběhu sezóny.



4. maldini
Postup do baráže máš téměř jistý, los přijatelný. Je teď pro tebe důležitější bojovat o titul za každou cenu, nebo si budeš druhé místo hlídat a šetřit tým na barážová utkání.

Do káždého zápasu jdeme naplno a podle mě jěště není zdaleka rozhodnuto o postupu našeho týmu do baráže...Jsou tu ještě minimálně další 3 kluby* které mají realné šance na postup! Ale kdo by nechtěl samozřejmě postoupit z prvního místa, že.



5. Frankie
Ujal ses týmu později, než oba tví kolegové, cítíš handicap?

Ano, ale jen mírný. Je to jen měsíc, za tu dobu se nedá mnoho navíc natrénovat, nedá se postavit více zázemí, ale jednu nevýhodu to rozhodně má. Manažeři, kteří začali dříve a dostali se do vyšších lig mají mnohem lepší sponzorské smlouvy, lepší týmový koeficient, o měsíc vyšší zkušenosti s vedením týmu. Navíc je rozdíl v cenách na přestupovém trhu. RL Tigers Praha spoléhá na odchovance, minimálně nakupujeme a více prodáváme a doba, kdy se za průměrné hráče dávaly astronomické sumy je pryč. Tím bychom dříve vydělali.



6. mmosi
Vlastníš i hokejový tým, kde se ti vede relativně dobře. Každou sezónu lepší a lpeší umístění. Jaký je největší rozdíl ve vedení týmů? Co myslíš, že je těžší?

Hokej je pro mě zábavnější. Můžeš více pracovat s hráči přehazovat lajny. A lépe se tam dotrénují hráči. Ve fotbale ti mladík hodně rozhodí sehranost. Správné hraní a manegerování hokeje si myslím začíná až od III. ligy. Ve IV. lize a níže jsme jen hokejový nadšenci. Fotbalu terpve přicházím nachuť. Uvidíme jak se bude dále PPManager vyvýjet.



7. maldini
Jak prožíváš zápasy? Sleduješ vše LIVE a mlátíš klávesnicí o počítač, když se nedaří (jako třeba já), nebo jsi flegmatik, který se přihlásí, koukne na výsledek a jde v klidu spát.

Nemám balík pro takže sleduji pouze domácí zápasy pokud mám čas jinak všechny zápasy prožívám tak že si je pouštím v záznamu a někdy mi to opravdu zvedne mandle!



8. Frankie
Jakým směrem se budeš ubývat s výhledem na následující sezónu?

Zkusíme dotrénovat, co se dá, máme zhruba tři týdny, pozítří začne nábor ze sportovní akademie, za čtrnáct dní opět. Rozhodli jsme se prodat deset až patnáct hráčů a vylepšit finanční situaci klubu, jelikož nepostupem ztratíme velkou část příjmů od sponzora. Cíle na příští sezónu si dáme až před prvními zápasy.




Děkuji všem manažerům za vyčerpávající odpovědi a přeji vše nejlepší do nového roku, hodně úspěchů ve sportu i životě.
Na shledanou


maldini
Já taky děkuju a přeju ti také mnoho úspěchů a všechno nejlepší do nového roku!

mmosi
Děkuji za otázky, a Tobě přeji také vše nejlepší.




(Otázky a odpovědi nejsou vymyšlené, děkuji oběma pánům, i sobě, za jejich čas a ochotu odpovídat)

* otázka zodpovězena před odehráním 40. kola. Nyní už o baráž s druhou dasdou bojuje jen FC Dynamo Mošíkov


Wyświetleń: 15
Ocena ogłoszenia prasowego: Kiepski - Normalny - Doskonały



LOG: soccer_calendar