Vrijeme:

Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom računu. Ako želite igrati igru ili se priključiti raspravi, morate se logirati. Ako ste novi korisnik, najprije se morate registrirati.

  Novosti i izjave za javnost

1 150 827 638
Država: Liga:

Grčka ASPROS SIFOUNAS - δελτιο τύπου της 27/12/2011

η δοιήκηση της ομάδας μετά τα τελευταία αποτελέσματα φέρνει προ των ευθηνών τους παίκτες και προσωπκό.

δεν εννοείται σε καμία περίπτωση, η απόδοση των βασικών παικτών, να πέσει σε τέτοιο βαθμό. ποιο συγκεκριμένα, δεν εννοείται απόδοσεις των 7, 8 και 9 rat να πέφτουν αδικαιολόγητα με τα βίας στα 5 rat, δηλαδή να έχουν πτώση από 2 ως 4 rat. ακόμα δεν εννοείται παίκτες με ΣΒ 400 να μην κάνουν 1 σουτ στην εστία.

η δοιήκηση της ομάδας, φέρνει προ των ευθυνών τους όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα αυτή και επιβάλει υψηλά χρηματικά πρόστιμα σε παίκτες. ακόμα κάποιοι παίκτες, οι οποία στα καθημερινώς λεγόμενα έχουν "στήσει" κλίκες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αγορά με εξευτελιστικές τιμές πώλησης.και ως τρίτο μέτρο, όλοι οι παίκτες που είχαν μειωμένη απόδοση, θα βρίσκονται για 7 μέρες από σήμερα στο καμπ της ομάδας μην έχοντας συμετοχή ούτε σε φιλικούς αγώνες. αυτό σημαίνει ότι στα τρεία επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα παραταχθεί με σύνθεση "ανάγκης", με παίκτες των 16 χρονών κυρίως και σίγουρα στο 90% έλληνες.

η δοιήκηση εύχεται στους παίκτες να σκεφτούν όλα τα παραπάνω, τα οποία είναι το πρώτο μέτρο, διότι σε επόμενη ανάλογη περίπτωση, θα μείνουν ελεύθεροι.

ελπίζομαι ότι θα λογικευτούν και θα σοβαρέψουν το παιχνίδι τους.

εκ της δοιήκησης.













Jedinstveni pregledi: 20
Ocjena novosti: Slabo - Obična - Odlično



LOG: soccer_calendar