Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 AS Saint-Etienne

ID: 20014
Франција I.1 (Позиција 9)
964 026 831
Генерален менаџер на  Франција Франција U17 национален тим

Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот не дава знаменце на противниците без свое знаменце
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 285
Одбрана 382
Среден ред 313
Напад 207
Вкупно 297

4188

446.04

28/12

8

Pеклами


AS Saint-Etienne
Тимски ИД 20014
Име на менаџерот Сопственик на ПРО пакет Франција Mantachiev
Држава Франција Франција
Регион Auvergne
Воспоставен 2010-06-01 (Сезона 1)
Лига Франција I.1 (Позиција 9)
Името на стадион Geoffroy Guichard (80000)
Вебстрана на тимот nt-soccer.czechppm.cz/fran...


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзор
АкцијаLOG: soccer_calendar