Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Seiseki†

ID: 140198
Венецуела II.2 (Позиција 18)
Нема генерален менаџер  Повикај пријател во лигата
817 383 846
Лого на тимот
Клубско знаменце
Овој тим нема знаменце!
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 8
Одбрана 10
Среден ред 10
Напад 6
Вкупно 9

176.77

22/1

0

Pеклами


Seiseki†
Тимски ИД 140198
Име на менаџерот Нема генерален менаџер
Држава Венецуела Венецуела
Регион непознато
Воспоставен 2019-10-01 (Сезона 31)
Лига Венецуела II.2 (Позиција 18)
Името на стадион Seiseki park (400)
Вебстрана на тимот ---


Неодамна собрани знаменца
Немате собрани знаменца до сега!

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански ракавици


Медиумски спонзорLOG: soccer_calendar