Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Public account - 13.12.2019 18:30

893 507 157
Вид на натпревар:
Националниот Куп натпревар
Резултат
9:0


Сезона 32, ден 5 од 112

<< >>
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела

25 
26 
27 
28 
29 
30 
11 
14 
16 
18 
20 
21 
23 
25 
27 
28 
30 
Објаснителни белешки:
 
  - Моментално селектиран ден
 
  - Лигашки натпревар за испаѓање / промовирање игран дома
 
  - Лигашки натпрева за испаѓање / промовирање игран дома од претходните сезони
 
  - Лигашки испаѓање / промовирање меч во гости
 
  - Лигашки испаѓање / промовирање меч игран во гости од претходните сезони
 
  - Пријателски натпревари
 
  - Националнален / меѓународен куп натпревар или турнирски натпревар
Оваа икона значи дека е можно да се пронајде противник за пријателски натпревар со системот за автоматско пребарување.
Оваа икона значи дека веќе сте ги поставиле вашите барања за автоматско пребарување противникот за овој ден.LOG: soccer_calendar