Laiks:

Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1138 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  Preses relīzes

818 557 911
Valsts: Līga:

Ungārija Bodicsek FC - Szabó Máté – 500

A tizenharmadik szezon utolsó mérkőzésén játszotta az ötszázadik bajnoki meccsét a Bodicsek FC színeiben a veterán Szabó Máté (ID 737593). Ennek elismeréseként – a csapatból elsőként – bekerült a Hírességek Csarnokába.
Már a csapat megalakulása óta tagja a keretnek és már a kezdetektől stabil kezdőember. Igaz, hogy nem kiemelkedő képességű, de 179 ÖÉ-ről küzdötte fel magát a mostani tudására. Első edzése 2010.06.08-án mindössze 0,07 volt :)
Bajnok lett a negyed- majd a harmadosztályban, egyszer bronz és háromszor ezüstérmet szerzett a második ligában, bukott és nyert meg osztályozó meccseket, és segített megragadni az első osztályban. A mostani szezonban megjárta velünk a nemzetközi porondot is a Kupagyőztesek Kupájában.
Nagyon régóta viseli a csapatkapitányi karszalagot és bár jönnek a fiatalok, szezonról szezonra bizonyítja, hogy helye van a középpályánk jobb oldalán.


Lasījumu skaits: 178
Izdevuma reitings: Vāji - Normāli - LieliskiLOG: soccer_calendar