Vrijeme:

Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1138 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom računu. Ako želite igrati igru ili se priključiti raspravi, morate se logirati. Ako ste novi korisnik, najprije se morate registrirati.

  Novosti i izjave za javnost

812 347 792
Država: Liga:

Finska FC RBClowns† - RBClowns avaa uutta nuorennusleikkaustaan! OSA 2/2

Noniin, jatketaanpas...


Keskikentän keskusta:
Keskikentälle on heittää laaja materiaali eritasoista lahjakkuutta. Sarjapelien ja pelipaikan keulakuvan vastuun ottaa vastaan kaksikko Heimo Porthan (19) & Raimond Kasemets (20).
Porthan on yksi RBClowns-organisaation markkinoilta kaappaamista kotimaisista junnumaajoukkuetason pelaajista. Mangnus teamista kaudella 15 maailmalle isolla rahalla myyty poikanen napattiin varsin hillityllä hinnalla kuolleesta Saudi Unitedista.
Kasemets taasen on juuri tänä aamuna kuolleesta Viron pääsarjajoukkue Red Devils Football Clubista kaapattu pelintekijämoottori. Hän on Viron U20:n vakiokokoonpanon pelaaja.

Mainitun kaksikon jälkeen merkittävimmät odotukset tulevaisuuteen ladataan tämän kauden nostolle, Antti Varpukarille. Isona plussana vielä U-puolisuus loistavien lahjakkuusarvojen lisäksi. Saa vastuuta uran alusta asti sarjapelejä myöden.

Harjoituspeleihin on tarjolla myös hyvää lahjakkuutta, kun omat kasvatit: Timo Saksanen, Joel Pärnänen, Tuomo Moisio ja ex-Lähteelä Xpress Matti Ylönen sekä Keniasta ostettu kaksikko Ken Njoka & Gachora Origi ja venäläinen Vasiliy Sudarkin taistelevat peliajasta. Vain muutama, jos kukaan, näkee pitkää uraa tässä organisaatiossa, kun kaikille ei lunnollisesti ole tarjota paikkaa "ylhäällä"
Ei tarvetta hankinnoille.


Laiturit:
Jos keskikentän tilanne oli valoisa, niin laiturin tontilla se on jopa todella kirkas.

Johtotähdeksi nostan Serbialaisen Vuk Krstićin. Tähän kaveriin investoitiin ja se oli ensimmäisiä palasia joita aseteltiin paikoilleen projektin alussa. 16 vuotias U-puolen laiturinalku on takuuvarma junnumaajoukkuetason pelaaja. Majuvalkkuna olisin hänet kyllä jo poiminut keräilemään kemiaa, mutta ei siitä enempää. Laituriosasto ei makaa todellakaan vain Krstićin harteilla, vaan kilpailu on kovaa. Slovakian U17 maajoukkuekaksikko Radoslav Pieron & Ľubomír Hamel tarjoavat vielä varmasti hienoja suorituksia tulevaisuudessa. Hamel vieläpä irtosi liki pilkkahintaan markkinoilta, mutta en valita. Slovakkikaksikko jakaa vastuun sarjapeleissä. Kolmikolle taustatukea antaa vielä Perun U17:n Horacio Mera, jolle on tarjolla pääasiassa rooli harjoituspeleissä, mutta myös hajaminuutteja sarjassa.
Timanttinen laituriosasto, jonne ei tarvitse hakea vahvistusta.


-------------------------

Hyökkäys:

Mitäpä joukkue olisi ilman kunnon hyökkääjiä. Pelaajalistan ainut pappa löytyy hyökkääjistä, kun jo useamman kauden maaleja joukkueessa mättänyt Allan Runtti jäi näyttämään esimerkkiä poikasille, vielä yhdeksi kaudeksi.
Viestikapulaa vastaanottamaan etsittiin ensisijaisesti kotimaista lahjakkuutta. Lopulta maamme ikäluokkansa (19v) parhaimpiin hyökkääjiin kuuluva Joona Airaksinen saatiin naarattua Runtin oppiin.
Markkinakyttääminen jatkui ja sopivaa palasta Airaksisen aisapariksi metsästettiin kärsivällisesti, kunnes japanilainen kokoro "vaipui ristin alle" ja joukkueen usea lahjakas junnumaajoukkuepelaaja irtosi markkinoille. Pari muutakin "kokoroa" oli kiinnostuksen kohteena, mutta eniten olin kiinnostunut 17 vuotiaasta hyökkääjä Shoji Nishimotosta. Kaikki tärkeät lahjat +80, UP 6/6 ja kokemusta kerrytetty ihan mukavasti, juurikin sitä mitä haettiin. Airaksinen & Nishimoto kantavat sarjapelivastuun.

Harjoituspeleihin on sitten tarjolla aika heikkoa materiaalia, kun jäljelle jää vain Sandy Bahon ja Raimo Kippo. Kumpikaan ei omista kuin korkeintaan kelvolliset lahjat, joten tulevaisuus ei ole tässä organisaatiossa. Toki tie ylös olisikin aika tukossa, joten turha liian lahjakasta ukkoa on roikottaa vain harkkapeleissä pidemmän päälle. Siitä huolimatta, ehkä yhdelle astetta lahjakkaammalle hyökkääjälle voisi olla tilausta.

---------

Eli varsin hyvällä mallilla alkaa olla tämän organisaation nuorennusleikkaus. Nyt vain annetaan aikaa ja katsotaan kellä on annettavaa pidemmällä aikavälillä tälle joukkueelle. Kaikki eivät tietenkään uraa tee täällä, vaan pitää muistaa myös porrastella ikäryhmiä, ettei tule RFA- ja UFA-vuodet kaikille samalla kaudella jne. Siihen tosin on vielä aikaa ja paljon ehtii tapahtua. Valoisalta silti alkaa näyttämään ja joukkue tulee olemaan vielä erittäin kilpailukykyinen muutaman kauden päästä, kun jokainen palanen saa alusta asti hienosäädetyt taitojakaumat, peliaikaa sarjapeleissä ja parasta mahdollista treeniä maajoukkuebonuksineen.Mitäs sitten vielä kokoonpano huutikaan? Hmm..
Ostoslista:
1-2kpl lahjakasta laitapakkia (15-19v)
0-1kpl lahjakasta keskuspakkia (15-19v)
0-1kpl lahjakasta hyökkääjää (15-17v)

ANNAN LUVAN ottaa yhteyttä yksityisviestillä jos SINULLA on kotimainen ylläolevan pelipaikan lupaus nurkissa pyörimässä. En siis tyrmää sitä sääntöjärikkovaksi mainonnaksi. Täällä on mahdollisuus antaa jollekin parempi mahdollisuus auttaa maatamme arvokisoissa!


/D


Jedinstveni pregledi: 28
Ocjena novosti: Slabo - Obična - OdličnoLOG: soccer_calendar